lemon yoga esme van der linden

Yoga always makes me FEEL GOOD

Ik geloof dat we ons allemaal goed kunnen voelen door bewust en lichter te leven.

In 2015 veranderde alles toen ik op wereldreis ging, ik kwam heel dichtbij mijzelf en voelde mij licht en vrij.

lemon yoga feel good

Over Mij

In 2015 veranderde alles toen ik op wereldreis ging met mijn lief en onze kinderen Mila en Mees. Eigenlijk was het moment al eerder, namelijk toen wij besloten onze drukke banen op te zeggen en de wereld rond te reizen. Beste keuze ooit! De reis en het samenzijn heeft me meer gebracht dan ik had kunnen dromen. Ik kwam heel dichtbij mijzelf en voelde mij licht en vrij. Was het nieuw? Nee. Het was er altijd al. Ik was het even kwijtgeraakt in het drukke en hectische bestaan dat ik voor mijzelf had gecreëerd.

Aan het einde van onze reis, op een retreat in Nepal, schreef ik mij in voor een yoga teacher training en er volgden veel opleidingen op het gebied van yoga, bewustwording en ontspanning. Ik werd me bewust van oude patronen en systemen, leerde ontspannen, zachtheid toe te laten en liefdevol te helen. Het voelde rustig, energiek en licht! Inmiddels is Lemonyoga uitgegroeid tot Lemon, dé Feel Good praktijk.

Ik geloof dat we ons allemaal goed kunnen voelen door bewust en lichter te leven. Bij mij vind je ontspanning, nieuwe energie en flow. Ik geef Feel Good Yoga groepslessen en diep ontspannen 1 op 1 sessies zoals Acces Bars, Reiki en NIEUW in het aanbod is Access Bars Plus: een verlichtende 1 op 1 sessie voor lichaam & mind met een vleugje magie. Welkom!

esme van der linden lemon yoga