lemon yoga tarieven

Ik geef groepslessen en 1 op 1 sessies.

Yoga, Access Bars & Reiki

NIEUW: ACCESS BARS PLUS
Diep ontspannen verlichtende 1 op 1 sessie voor meer rust, energie en flow.

Groepslessen

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische yogales die jouw lichaam en mind sterk, flexibel en ontspannen maakt. Kom in je lichaam, verdiep je ademhaling en flow vloeiend van de ene yogahouding naar de volgende. Een heerlijke start van je dag.

Yin Yoga

In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. De ontspanning laat je zakken in je lichaam en brengt je in contact met het bindweefsel. Het stimuleert je meridianen (energiebanen in je lichaam), organen en leert je ruimte te ervaren in heel je lichaam.

Yoga Nidra & Reiki

Yoga Nidra brengt je in een diepe meditatieve staat en laat je zowel fysiek als mentaal ultieme ontspanning ervaren. Comfortabel liggend en luisterend naar mijn stem. Ik neem je mee op een reis diep je lichaam in. Je hersenactiviteit vertraagt en je lichaam en mind ontspannen diep. Stress, vermoeidheid en angst laten steeds meer los en herstel vindt als vanzelf plaats. Ik combineer de sessie met Reiki om het helende effect van de diepe ontspanning een boost te geven.

1 Op 1 Sessies

Access Bars

Piekeren? Druk in je hoofd? Access Bars stelt je in staat om je hoofd te resetten en onrust te laten verdwijnen. De Access Bars methode is gebaseerd op 32 drukpunten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt overtollige gedachten, overtuigingen en emoties loslaten. De drukpunten staan voor 32 thema’s in het leven. Denk aan geld, controle, creativiteit etc.

Access Bars Plus

Wil je een stapje verder dan is Access Bars Plus iets voor jou. Het is een Access Bars behandeling, aangevuld met een Access Body Proces. Extra drukpunten op je lichaam zorgen voor een ontlading en transformatie op een dieper niveau. Een reset voor lichaam en mind want het belooft je naast rust en doorstroming van energie een lichter gevoel in heel je zijn.

Access Bars Totaal

Een Access Bars Totaal behandeling is inclusief Reiki en de meest uitgebreide variant, omdat je lichaam soms net iets meer nodig heeft. Reiki ondersteunt op een zachte en milde wijze de verandering die gaande is in je lichaam en mind. Het balanceert en ontspant de vernieuwing. Daarnaast is het een kado voor je immuunsysteem. Beter dan dit wordt het niet!

Check Tarieven en Lesrooster

Ik combineer oosterse en westerse methoden om stagnerende energie in lichaam en mind te transformeren naar meer rust, energie en flow.

De drukpunten en manier van aanraken brengen dat wat vastzit in beweging. Er ontstaat ruimte voor nieuw. Het is de zachte aanraking en het gemak waarmee de verandering van binnen plaatsvindt wat het zo bijzonder maakt. Het lijkt wel magisch!

Heb je interesse in het volgen van een van mijn groepslessen of 1 op 1 sessies, neem dan gerust contact op.

Contact

‘Ik voel iedere keer weer de stress van mijn schouders afglijden als ik bij jou op de bank lig’